Επικοινωνήστε με το Σύλλογο: phone email facebook twitter youtube instagram rss
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

Συνάδελφοι, δεδομένου των συνθηκών παρατηρούνται προβλήματα επικοινωνίας με τις αρμόδιες υπηρεσίες και αργούμε να σας στείλουμε ενημέρωση ενώ είμαστε σε διαρκή επιφυλακή.

Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δηλώνουμε αποθέματα σε μάσκες, αντισηπτικά υγρά και αντισηπτικά μαντηλάκια. Στο αρχείο που σας επισυνάπτουμε στα email που θα λάβετε εντός ολίγου περιέχονται οι οδηγίες καταχώρησης. Επίσης σας επισυνάπτουμε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Η δήλωση υποβολής λήγει σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα.

Ο σύνδεσμος που εισέρχεστε είναι ο παρακάτω
(http://www.mindev.gov.gr/)

Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από τους λογιστές σας ή μπορείτε να εισέλθετε στο σύστημα με τους κωδικούς taxis για φαρμακεία που δεν είναι μέλη του ΓΕΜΗ ή με τους κωδικούς ΓΕΜΗ για φαρμακεία που είναι μέλη ΓΕΜΗ.

Ζητάνε να καταχωρήσουμε

α) την ποσότητα των αποθεμάτων (σε τεμάχια για τις χειρουργικές μάσκες και τα αντισηπτικά μαντηλάκια και σε λίτρα για τα αντισηπτικά διαλύματα),
β) την τοποθεσία αποθήκευσης των αποθεμάτων και, ιδίως, τη διεύθυνση και τον ταχυδρομικό κώδικα,
γ) τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης και, ιδίως, την επωνυμία και τον διακριτικό τίτλο, την έδρα, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και τα ειδικότερα στοιχεία επικοινωνίας του νόμιμου εκπροσώπου της

Ο ΠΦΣ έχει ζητήσει εξαίρεση των φαρμακείων και παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις δεν έχει πάρει ακόμη ως αυτή την ώρα γραπτή απάντηση.

Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

 

http://www.mindev.gov.gr/?fbclid=IwAR2cCKzssoLWJHVQM_9XSkwr0VS6Ly_RislKvSn9iPTZLKZGqV7UIcPshbc